Põltsamaa TOPZ! – uudsed portsjonpakendis valmissupid ja -toidud

Kõigil meil on kiireid aegu, kui toiduvalmistamisele või selle hankimisele aega kulutada lihtsalt ei ole. Sellegipoolest soovime ka siis nautida tõeliselt maitsvat, kaasaegset ning täisväärtuslikku sooja toitu.

Uued Põltsamaa TOPZ!’id pakuvad lahenduse: portsjonpakendis supid ja toidud, mis on valmis kohe söömiseks. Valikus on kaks suppi ja kaks valmistoitu: Tummine seljanka, Tomatine minestroone, Mahlane kana-karri ja Ehe pasta bolognese. Kõik retseptid on välja töötatud koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega.

Toorainena oleme kasutanud kodumaist liha ja kartulit-porgandit, ei ole lisanud kunstlikke lõhna-, maitse- ega säilitusaineid ning unikaalne pakendilahendus võimaldab TOPZ!’idel säilida toatemperatuuril. Maitsev söögikord valmib imelihtsalt: eemalda kaanealune foolium, pane kaas tagasi, pista TOPZ! kaheks minutiks mikrolaineahju ja head isu!

Vaata Põltsamaa TOPZ! tooteid

Postitatud rubriiki Uudis