Põltsamaa on XXVII Laulu- ja XX tantsupeo „Minu arm“ suurtoetaja

XXVII laulu- ja XX tantsupidu „Minu arm“ toimub 4.-7. juulini Tallinnas. Eesti supikultuuri hoidja, laulu- ja tantsupeo suurtoetaja Põltsamaa toitlustab tänavu Naiskodukaitse abil 45 000 peolist ühtekokku 180 000 supiportsjoniga, mis valmib enam kui 30 tonnist eestimaisest köögiviljast ja lihast.

Kokku kuulub tänavuse peo menüüsse viis erimaitselist suppi ja mõeldud on ka taimetoitlastele.  Kõik supid on inspireeritud traditsioonilistest eestimaisetest maitsetest ja nii pakutakse tänavu peolistele värskekapsasuppi, hernesuppi ja seljankat.

Esmakordselt on menüüs ka kaks täiesti taimset suppi: lihata rassolnik ja läätse-köögivilja supp. Taimse toidu eelistamine on kogu maailmas juba aastaid kasvav trend ning kaasaegse ja innovaatilise toidutootjana käime ajaga kaasas.

Samal ajal kui üle Eesti valmistuvad kümned tuhanded lauljad ja tantsijad maakondlikes eelproovides juubelipeol ülesastumiseks, tähistame ka meie juubelipidu koos peosuppidega igas kodus üle Eestimaa. Selleks tõime turule 6 erikujunduse ja -nimega peosuppi: “Laulupeo seljanka”, “Tantsupeo borš”, “Kaerajaani hapukapsaborš”, „Labajala hernesupp“, “Kunglarahva frikadellisupp”, “Rahvaviisi rassolnik”. Kõik supid on valmistatud Põltsamaal, ilma säilitusainete ja kunstlike maitse- ja lõhnatugevdajateta. Lihtsalt avatav kaas teeb toiduvalmistamise imelihtsaks kõigile.

Supid on alates aprillist müügil kõikides suuremates kaubanduskettides.

Postitatud rubriiki Uudis