Põltsamaa uus valmistoit – läätsepada kanalihaga

Põltsamaa tõi esimesena turule valgurikka, tervisliku ja maitsva pajaroa läätsede ning kanalihaga. Põltsamaa Läätsepada kanalihaga on täisväärtuslik toidukord kaasaegsele ja aktiivsele inimesele. Läätsed ja kanaliha on tuntud valgurikkad toorained, mida eestlased on toiduvalmistamisel kasutanud juba aastasadu.

Põltsamaa Läätsepajas olev valk annab 25% toidu energiasisaldusest, seega võib väita, et tegemist on kõrge valgusisaldusega tootega. Ühes purgis (530g) on 37g valku, st ühes portsjonis (180g) on 12g valku. Kõik Põltsamaa valmistoidud on säilitusainetevabad ega sisalda kunstlikke maitse- ja lõhnatugevdajaid. Maitsev ja toitev roog valmib kõigest minutitega ja lihtsalt avatav kaas muudav toiduvalmistamise mugavaks kõigile.

 

Põltsamaa Läätsepada

Postitatud rubriiki Uudis