joogivesi, tükeldatud tomatid (10%) (tomatid, tomatimahl), veise - ja seahakkliha (6 % sissepanekul), valge aeduba (5,5%), pruun riis, sibul, porgand, tomatipasta, veisepuljong (veisepuljongipulber, sool, lõhna- ja maitseained, veiserasv, rosmariiniekstrakt, veiseliha-, sibula-, küüslaugu-, sidrunimahlapulber, maltodekstriin), maitsetaimed, riisitärklis, sool, küüslauk, rapsiõli, vürtsid, hape (sidrunhape). Võib sisaldada vähesel määral gluteeni.
Põltsamaa Valmis! Tomatine hakklihasupp Fitlap 380g
1,90€
Maitsev tomatine hakklihasupp on loodud sobituma Fitlapi toitumiskavasse. Tegemist on tasakaalustatud supiga, mida täiustavad valgurikkad oad ja kõrge kiudainesisaldusega pruun riis. Supp sisaldab palju häid ja kasulikke toitaineid ja seda täiesti naturaalselt. Maitsev kõhutäis valmib vaid 2 minutiga, soojenda ja naudi!
5,00 € / kg
Kampaania periood 22.04.2024 - 29.05.2024. Soodushind kehtib kuni kaupa jätkub.
Vali pakendi suurus:
Koostisosad
joogivesi, tükeldatud tomatid (10%) (tomatid, tomatimahl), veise - ja seahakkliha (6 % sissepanekul), valge aeduba (5,5%), pruun riis, sibul, porgand, tomatipasta, veisepuljong (veisepuljongipulber, sool, lõhna- ja maitseained, veiserasv, rosmariiniekstrakt, veiseliha-, sibula-, küüslaugu-, sidrunimahlapulber, maltodekstriin), maitsetaimed, riisitärklis, sool, küüslauk, rapsiõli, vürtsid, hape (sidrunhape). Võib sisaldada vähesel määral gluteeni.
Teave
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Mikrolaineahjus soojendada
Toitumisalane teave
Energiasisaldus, kJ | 941 |
Energiasisaldus, kcal | 224 |
Rasvad, g | 7.2 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 3 |
Süsivesikud, g | 27.7 |
millest suhkrud, g | 4.2 |
Kiudained, g | 3.4 |
Valgud, g | 10.3 |
Sool, g | 3.6 |
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Mikrolaineahjus soojendada
Energiasisaldus, kJ | 941 |
Energiasisaldus, kcal | 224 |
Rasvad, g | 7.2 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 3 |
Süsivesikud, g | 27.7 |
millest suhkrud, g | 4.2 |
Kiudained, g | 3.4 |
Valgud, g | 10.3 |
Sool, g | 3.6 |