Põltsamaa Suvesupp 530 g

Traditsiooniline külm ja jahutav suvesupp valmib imelihtsalt: lisa Põltsamaa Suvesupile keefir, sega ja ongi valmis. Sobib ka taimetoitlastele. Vaata ka uusi retsepte, kuidas Põltsamaa Suvesupist oma pidulauale maitsvaid ja kergeid roogasid valmistada.

Koostisosad: punapeet, kartul, joogivesi, porgand, tomatipasta, sibul, sool, suhkur, riisitärklis, happesuse regulaator (sidrunhape).


Osta e-poest:
  • Selver
  • Barbora


  • Toitumisalane teave

    Toitumisalane teave keskmiselt 100 g valmistoote kohta* 1 portsjoni (250 g valmistoote) kohta
    Energiasisaldus kJ/kcal 213/51 523/126
    Rasvad, 1,6 g 4 g
      millest küllastunud rasvhapped 1 g 2,5 g
    Süsivesikud, 6 g 15 g
       millest suhkrud 4,5 g 11 g
    Kiudained 0,8 g 2 g
    Valgud 2,6 g 6,5 g
    Sool 0,60 g 1,5 g

    * 100 g valmissuppi sisaldab 40 g suvesuppi ja 60 g 2,5% rasvasisaldusega keefiri

    Lisainfo

    Valmistamine

    Segada keefiri või hapupiimaga vahekorras 1:1,5.

    Säilitamine

    Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

    Pakend

    530g klaaspurk


      Saada tagasiside

    Sarnased tooted

    Retseptisoovitused