Põltsamaa Suvesupp 530 g

Traditsiooniline külm ja jahutav suvesupp valmib imelihtsalt: lisa Põltsamaa Suvesupile keefir, sega ja ongi valmis. Sobib ka taimetoitlastele. Vaata ka uusi retsepte, kuidas Põltsamaa Suvesupist oma pidulauale maitsvaid ja kergeid roogasid valmistada.

Koostisosad:

punapeet, kartul, joogivesi, porgand, tomatipasta, sibul, sool, suhkur, nisujahu, happesuse regulaator (sidrunhape).


Toitumisalane teave

Toitumisalane teave keskmiselt 100 g valmistoote kohta* 1 portsjoni (250 g valmistoote) kohta
Energiasisaldus kJ/kcal 215/51 535/127
Rasvad, 1,6 g 4 g
  millest küllastunud rasvhapped 1 g 2,6 g
Süsivesikud, 6,1 g 15,4 g
   millest suhkrud 4,7 g 11,6 g
Valgud 2,6 g 6,5 g
Sool 0,68 g 1,8 g

* 100 g valmissuppi sisaldab 40 g suvesuppi ja 60 g 2,5% rasvasisaldusega keefiri

Lisainfo

Valmistamine

Segada keefiri või hapupiimaga vahekorras 1:1,5.

Säilitamine

Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

Pakend

530g klaaspurk




Saada tagasiside

Sarnased tooted

Retseptisoovitused