Uued Põltsamaa Topz! toidud

Sellest sügisest laieneb Põltsamaa Topz! sortiment ühe supi ja ühe toidu võrra. Mõlema Topz!’i retseptid on välja töötatud koostöös Eesti Peakokkade ühendusega ning tooted valmivad Eestis. Nad ei sisalda kuntstlikke lisaaineid ega naatriumvesinikglutamaati.

 

Põltsamaa Topz! Toekas veisepada

Vahemeremõjutustega veiselihapada punaveini kastmes. Pajaroale annavad kodust hõngu suured köögivilja ja veiseliha tükid. Tüümiani ning veiniga maitsestatud kaste aga on inspireeritud Vahemere retseptidest. Toode on valguallikas.

 

Põltsamaa Topz! Rikkalik hernesupp

Klassikalise hernesupi selge leemega kergem ja kevadisem uusversioon. Rohelised herned ja maitsetaimed annavad värsket kevadist maitset, suitsuliha lisab mõnusat rustikaalsust ja tummisust. Toode on suure valgusisaldusega ja kiudaineallikas

 

Tutvu kõikide Topz!’idega siin.

Postitatud rubriiki Uudis