Põltsamaa Värskekapsaborš veiselihaga 530 g

Traditsiooniline värskekapsaborš rohkete aedviljade ja nüüd veel rohkema punapeediga, maitset ja tummisust lisab veiseliha. Gluteenivaba – ainsana Eestis! Serveeri koos hapukoore, värskelt hakitud maitserohelise ja musta leivaga.

Koostisosad: punapeet, värskekapsas (25%), veiseliha (11,5% sissepanekul), kartul, joogivesi, porgand, tomatipasta, sibul, veisepuljong (veisepuljongipulber, sool, lõhna- ja maitseained, veiserasv, rosmariiniekstrakt, veiseliha-, sibula-, küüslaugu-sidrunimahlapulber, maltodekstriin), suhkur, sool, riisitärklis, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape). Köögiviljade sisaldus ~80%.


Osta e-poest:
  • Selver
  • Prisma
  • Barbora
  • Rimi


  • Toitumisalane teave

    Toitumisalane teave keskmiselt 100 g valmistoote kohta 1 portsjoni (250 g valmistoote) kohta
    Energiasisaldus kJ/kcal 163/39 408/97
    Rasvad, 1,3 g 3,3 g
      millest küllastunud rasvhapped 0,7 g 1,8 g
    Süsivesikud, 4,6 g 11,5 g
       millest suhkrud 2,8 g 7 g
    Kiudained 0,9 g 2,6 g
    Valgud 1,7 g 4,3 g
    Sool 0,75 g 1,9 g

    Pakend sisaldab ~4 portsjonit.

    Lisainfo

    Valmistamine

    Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 min.

    Säilitamine

    Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

    Pakend

    530g klaaspurk


      Saada tagasiside

    Sarnased tooted