Põltsamaa Seljanka 530 g

Eestimaalaste tõeline lemmik Põltsamaa Seljanka on üks õige tummine lihasupp, kus sees sealiha, veiseliha ja suitsusealiha. Erilist maitset annavad spetsiaalselt Seljanka jaoks loodud retseptiga marineeritud kurk ning sibul ja mustad oliivid. Serveeri koos hapukoore ja rukkileivaga

Koostisosad: sibul, marineeritud kurk (kurk, suhkur, äädikas, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), sealiha (15% sissepanekul), suitsusealiha (10% sissepanekul) (sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), tomatipasta, veiseliha (5% sissepanekul), suhkur, oliivid, sool, riisitärklis, joogivesi,  lõhna-ja maitseained (sh seller)(sh pärmiekstrakt), rapsiõli, sidrunimahla kontsentraat, must pipar.


Osta e-poest:
  • Selver
  • Prisma
  • Barbora
  • Rimi


  • Toitumisalane teave

    Toitumisalane teave keskmiselt 100 g valmistoote kohta 1 portsjoni (250 g valmistoote) kohta
    Energiasisaldus kJ/kcal 202/48 505/120
    Rasvad, 1,8 g 4,5 g
      millest küllastunud rasvhapped 0,7 g 1,8 g
    Süsivesikud, 4,5 g 11,3 g
       millest suhkrud 3,8 g 9,5 g
    Valgud 3,3 g 8,3 g
    Sool 0,9 g 2,3 g

    Pakend sisaldab ~4 portsjonit.

    Lisainfo

    Valmistamine

    Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 min.

    Säilitamine

    Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

    Pakend

    530g klaaspurk


      Saada tagasiside

    Sarnased tooted