Põltsamaa Seljanka 530 g

Eestimaalaste tõeline lemmik Põltsamaa Seljanka on üks õige tummine lihasupp, kus sees Eestimaine sealiha, veiseliha ja suitsusealiha. Erilist maitset annavad spetsiaalselt Seljanka jaoks loodud retseptiga marineeritud kurk ning sibul ja mustad oliivid. Serveeri koos hapukoore ja rukkileivaga

Koostisosad:

sibul, marineeritud kurk (kurk, suhkur, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), sealiha (15% sissepanekul ), suitsusealiha (10% sissepanekul) (sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), veiseliha (5% sissepanekul), tomatipasta, suhkur, nisujahu, oliivid, sool, lõhna-ja maitseaine (sisaldab sellerit), rapsiõli, sidrunimahla kontsentraat, must pipar.


Osta e-poest:
  • Selver
  • Coop
  • Prisma


  • Toitumisalane teave

    Toitumisalane teave keskmiselt 100 g valmistoote kohta 1 portsjoni (250 g valmistoote) kohta
    Energiasisaldus kJ/kcal 221/53 558/133
    Rasvad, 1,9 g 4,8 g
      millest küllastunud rasvhapped 0,7 g 1,8 g
    Süsivesikud, 5,3 g 13,3 g
       millest suhkrud 3,8 g 9,5 g
    Valgud 3,5 g 8,8 g
    Sool 1,0 g 2,5 g

    Pakend sisaldab ~4 portsjonit.

    Lisainfo

    Valmistamine

    Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 min.

    Säilitamine

    Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

    Pakend

    530g klaaspurk




    Saada tagasiside

Sarnased tooted