Põltsamaa Seljanka 530 g

Eestimaalaste tõeline lemmik Põltsamaa Seljanka on üks õige tummine lihasupp, kus sees Eestimaine sealiha, veiseliha ja suitsusealiha. Erilist maitset annavad spetsiaalselt Seljanka jaoks loodud retseptiga marineeritud kurk ning sibul ja mustad oliivid. Serveeri koos hapukoore ja rukkileivaga

Koostisosad:

sibul, marineeritud kurk (kurk, suhkur, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), sealiha (15% sissepanekul ), suitsusealiha (10% sissepanekul) (sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), veiseliha (5% sissepanekul), tomatipasta, suhkur, nisujahu, oliivid, sool, lõhna-ja maitseaine (sisaldab sellerit), rapsiõli, sidrunimahla kontsentraat, must pipar.


Toitumisalane teave

Toitumisalane teave keskmiselt 100 g valmistoote kohta 1 portsjoni (250 g valmistoote) kohta
Energiasisaldus kJ/kcal 221/53 558/133
Rasvad, 1,9 g 4,8 g
  millest küllastunud rasvhapped 0,7 g 1,8 g
Süsivesikud, 5,3 g 13,3 g
   millest suhkrud 3,8 g 9,5 g
Valgud 3,5 g 8,8 g
Sool 1,0 g 2,5 g

Pakend sisaldab ~4 portsjonit.

Lisainfo

Valmistamine

Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 min.

Säilitamine

Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

Pakend

530g klaaspurk




Saada tagasiside

Sarnased tooted