Põltsamaa Mulgipuder suitsupeekoniga 530 g

Traditsiooniline mulgipuder ehk kartuli-tangupuder, millele annab erilist maitset suitsupeekon.

Koostisosad: kartul, joogivesi, toorsuitsupeekon (10% sissepanekul) (sealiha 95%, joogivesi, sool), sibul, odrakruup, rapsiõli, sool, suhkur, must pipar, kurkumipulber.


Osta e-poest:
  • Selver
  • Rimi


  • Toitumisalane teave

    Toitumisalane teave keskmiselt 100 g kohta 1 portsjoni (180 g) kohta
    Energiasisaldus kJ/kcal 536/128 965/231
    Rasvad, 7 g 12,6 g
      millest küllastunud rasvhapped 1,3 g 2,3 g
    Süsivesikud, 12,5 g 22,5 g
       millest suhkrud 1,5 g 2,7 g
    Valgud 3,1 g 5,6 g
    Sool 0,8 g 1,4 g

    Pakend sisaldab ~3 portsjonit.

    Lisainfo

    Valmistamine

    Soojenda purgi sisu pannil hoolsalt segades 5 minutit. Võid valmistada ka mikrolaineahjus.

    Säilitamine

    Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

    Pakend

    530g klaaspurk


      Saada tagasiside

    Sarnased tooted