Põltsamaa Mulgipuder suitsupeekoniga 530 g

Traditsiooniline mulgipuder ehk kartuli-tangupuder, millele annab erilist maitset suitsupeekon.

Koostisosad:

kartul, joogivesi, toorsuitsupeekon (10% sissepanekul) (sealiha 95%, joogivesi, sool), sibul, odrakruup, rapsiõli, sool, suhkur, must pipar, kurkumipulber.


Toitumisalane teave

Toitumisalane teave keskmiselt 100 g kohta 1 portsjoni (180 g) kohta
Energiasisaldus kJ/kcal 536/128 965/231
Rasvad, 7 g 12,6 g
  millest küllastunud rasvhapped 1,3 g 2,3 g
Süsivesikud, 12,5 g 22,5 g
   millest suhkrud 1,5 g 2,7 g
Valgud 3,1 g 5,6 g
Sool 0,8 g 1,4 g

Pakend sisaldab ~3 portsjonit.

Lisainfo

Valmistamine

Soojenda purgi sisu pannil hoolsalt segades 5 minutit. Võid valmistada ka mikrolaineahjus.

Säilitamine

Säilitada temperatuuril +2..+20°C, avatud pakendit hoida temperatuuril +2..+6°C.

Pakend

530g klaaspurk




Saada tagasiside

Sarnased tooted