VAJA LÄHEB:
(4 inimesele)

9 viilu suurt röstsaiaviilu
Täidis: 
1 dl Felixi Klassikalist majoneesi
1 dl Põltsamaa Perekurke
1 dl õunakuubikuid
1 väike nõrutatud purustatud ananssikonserv omas mahlas (227 g)
100 g täist suitsusinki (soovitavalt kalkunisinki)

Kaunistuseks: 
1 dl Felixi Klassikalist majoneesi
1 roheline salat, ribadena
4 -5 õhukest viilu sinki
1 apelsin
viinamarju

TEE NII:
Puuviljade ja majoneesiga valmistatud võileivatort on madala kalorsusega, ananass ja õun lisavad võileivatordile värskust.
Lõika saiaviiludelt ääred ära. Sega kõik täidiseained majoneesiga. Maitsesta vajadusel soola & pipraga. Lao serveerimisalusele 3 saiaviilu. Määri pool täidisest saiadele. Lao peale uued saiaviilud ja ülejäänud täidisesegu. Lao peale viimased 3 saiaviilu, kata pealt kilega, pane vajutuse alla ja paariks tunniks külmkappi. Vahetult enne serveerimist määri pealt ja külgedelt majoneesiga. Kata ääred salatiribadega. Garneeri singi, apelsiniviilude ja viinamarjadega.


Sarnased retseptid