Nendes pannkookides on omajagu pidulikkust, sisaldades kuhjaga pühademaitseid. Seetõttu sobivad need hästi serveerimiseks ka jõululaual. Serveeri neid lihtsasti valmivaid pannkooke kalamarja, sibula, soolalõhe, tšatni või muu meelepärasega!

Kogus: 14 tk
Valmistamisaeg: 20 minutit

VAJA LÄHEB:

2 toorest kartulit
400 g Põltsamaa praekapsast
2 munakollast
100 g riivitud juustu
4 sl nisujahu
0,5 tl roseepipart (käte vahel purustatud)
soola, pipart

TEE NII:

Koori kartulid ning riivi jämeda riivipoolega. Pane kõik komponendid kaussi ning maitsesta soola-pipraga, lisa ka väike näpuotsa täis suhkrut. Vormi käte vahel pisikesed pannkoogid ning prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri meelepäraste lisanditega.


Sarnased retseptid