VAJA LÄHEB:
3 küpset ja mahlakat tomatit
47 g küpset kõrvitsat
¾ porgandit
10 g paprikat
2 lehte basiilikut
Veidi soola, cayenne ´i ja tšillit
Hapustamiseks sidrunimahla

või

Pai Tomati-köögivilja smuuti

Kaunistamiseks:
1 roheline oliiv
1 Põltsamaa minikurk
1 kirss-tomat
1 basiiliku leht
1 tk sellerivart

TEE NII:
Sega korralikult kõik koostisosad miksris kokku. Parema konsistentsi saavutamiseks kasuta püreesid. Lisa maitseained ja veidike sidrunimahla. Kiirema ja ühtlasema maitsega kokteili tegemiseks kasuta Pai Tomati-köögivilja smuutit. Kaunistuseks mõeldud koostisosad pane tiku otsa ning aseta klaasi.
Jahutamiseks võib lisada jääd.


Sarnased retseptid