VAJA LÄHEB:
Kogused on kahe 1,5 dl suuruse klaasi kohta. 

Punane kiht:

1 dl Pai kirsi-õuna smuutit
2 gr želatiini

Valge kiht:

75 ml vahukoort
30 ml piima
2 spl suhkurt
1 tl vanillisuhkurt
2 gr želatiini

Kollane kiht:

0,5 dl Pai mango-banaani smuutit
1 gr želatiini

TEE NII:
Punane kiht:
Sega 2 gr želatiini 1,5 spl külma veega ja jäta 5 minutiks paisuma. Sulata paisunud želatiin kuuma veega täidetud nõu kohal vedelaks. Eemalda veevanni kohalt, lisa 2 spl smuutit, sega. Lisa ülejäänud kogus kirsi-õuna smuutit, sega ja jaga kahe serveerimisklaasi vahel alumiseks kihiks. Tõsta külmkappi tarretuma (kiht peaks ca 45 minutiga tarretuma).

Valge kiht:

Valmista ette valge kiht. Sega 2 gr želatiini 1,5 spl külma veega ja jäta 5 minutiks paisuma. Sega kokku vahukoor, piim ja suhkrud ning kuumuta, segu aeg-ajalt segades ca 80 kraadini. Lisa paar supilusikatäit kuuma piimasegu paisunud želatiinile ja sega. Lisa ülejäänud piima segu ja sega ühtlaseks. Aseta jahtuma. Kui valge kiht on toatemperatuurini jahtunud ning punane kiht tarretunud, jaga piimasegu kahe klaasi vahel ja aseta taas külmkappi tarretuma (ca 1-1,5 tundi).

Kollane kiht:

Kui valge kiht on tarretunud, hakka ette valmistama kollast kihti. Sega 1 gr želatiini 2 tl külma veega ja jäta 5 minutiks paisuma. Sulata paisunud želatiin kuuma veega täidetud nõu kohal vedelaks. Eemalda veevanni kohalt, lisa 2 spl smuutit, sega. Lisa ülejäänud kogus mango-banaani smuutit, sega ja jaga kahe klaasi vahel ülemiseks kihiks. Tõsta külmkappi tarretuma.


Sarnased retseptid