VAJA LÄHEB:

Ahjuliha:
1 kg sealiha kamaraga
1 tuub Põltsamaa Meesinepit
2 küünt küüslauku
Rosmariini
Soola
Pipart

Praekapsapüree:
200g Vilma küpsetusmargariini
1 purk Põltsamaa Praekapsast 820g

TEE NII:
Lõika sealiha kamarasse ruudud. Sega kokku Põltsamaa meesinep, hakitud küüslauk ja rosmariin. Hõõru liha sisse soola-pipra ning sinepiseguga. Aseta liha fooliumisse mähituna ahju ja küpseta 180 kraadi juures ca 1 tund. Eemalda foolium ja küpseta liha veel 15 min 200 kraadi juures kuni kamar on kuldpruun.
Praekapsa püree valmistamiseks pane kapsas vähese veega keema, lisa margariin ja maitsesta vastavalt soovile. Kui kapsas on pehme, aseta segu blenderisse ja püreeri.
Serveeri koos Põltsamaa pohlamoosiga.


Sarnased retseptid